Кристален плакет за победителите на пясъка в Димитровград


Кристален плакет за победителите на пясъка в Димитровград
20-08-2018 10:00 | BGvolleyball.com

 

Двойката Теодор Димитров и Стоян Йорданов спечели шестото издание на турнира по плажен волейбол “Димитровград бийч волей”, който се проведе през уикенда на игрището край басейна.

 

Втори станаха Денис Реджебов и Атанас Цеков. Трети са организаторите на турнира от любителския клуб “Димитровград 2007” – Радослав Бонев и Александър Дафинов. Четвърти се наредиха Георги Георгиев и Боян Желев.

 

Победителите получиха кристален плакет на община Димитровград. За призьорите имаше купи, медали и паричен награден фонд.

 

Предните дни на същото място се проведоха турнири за смесени двойки и девойки. В първия турнир купата грабна двойката на Радослав Бонев и Никол Иванова, които на финала победиха Зорница Янева и Атанас Цеков. Последата надпревара беше прекъсната от проливен дъжд и ще се доиграе в понеделник.

 

Източник: haskovo.info---

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Тагове: турнир Димитровград бийч волей
Коментари
Други новини