Отбор Мираж шампион на турнира RedBullBEAT4


Отбор Мираж шампион на турнира RedBullBEAT4
06-08-2018 18:30 | BGvolleyball.com

 

Юноши от ВК Черно море в компанията на чаровната треньорка Любомира Василева грабнаха златото без загубен гейм на второто издание на  турнира RedBullBEAT4, който се проведе на плаж “Рапонги” във Варна в неделя.

 

 

В зрелищен полуфинал, пред погледа на стотици плажуващи на варненския плаж, шампионите “Beach Team Mirage” в състав от талантливите варненци Борис Димов, Мартин Иванов и Димитър Василев с капитан пом. треньорката на Владимир Николов за Европейското първенство по волейбол 2016 за мъже под 20 години - докторант Любомира Василева, отстраниха категорично с 2:0 отбора “Very Strong”, начело с Явор Генов.

 

 

До второто място в надпреварата изненадващо достигнаха българо-руската четворка “Туршия”, а четвърти останаха отбор “Любимец 13”.

 

Рефери на плажната фиеста бяха международните съдии по плажен волейбол Николай Русев и Явор Червенков, в компанията на други родни представители.

 

 

Призьорите в турнира получиха специални награди от спонсора. 

 

 ---

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Коментари
Други новини