Путин на визита при плажни волейболисти


Путин на визита при плажни волейболисти
10-10-2017 18:30 | BGvolleyball.com

Президентът на Руската федерация Владимир Путин посети плажни волейболисти преди дни. Държавният глава бе на визита в спортния комплекс "Sport Inn" в Сочи по покана на Волейболната федерация на Русия. Съоръжението предлага най-добрите условия за организиране на състезания по плажен волейбол и тренировъчни лагери.

 

Комплексът "Спорт Инн" бе домакин на финалите на руското първенство по плажен волейбол тази година, както и на много международни състезания - Континенталната купа "Sochi Open", както и олимпийската квалификация през 2016 г., която служеше за класиране за последните места за надпреварата в Рио.

 

putin_beachvolley

 

Представителите на Руската федерация по волейбол предоставиха на Путин информация за спортния комплекс, преди да посети централния корт, плувния басейн и фитнес залата, които принадлежат на "Sport Inn". Президентът разговаря за кратко с членове на руския национален отбор по плажен волейбол и техните треньори.

 

putin_sochi

 

Николай Патрушев - секретар на Съвета за национална сигурност и председател на Надзорния съвет на Волейболната федерация на Русия, Станислав Шевченко - президент на федерацията и генералният директор Андрей Горбенко придружиха Путин по време на обиколката му. 

 ---

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Тагове: Владимир Путин
Коментари
Други новини