Плажен волейбол в центъра на София


Плажен волейбол в центъра на София
08-09-2017 15:45

Събитието ще се проведе във вторник (12 септември)  

 

Столичният булевард „Княз Александър Дондуков“ става арена на турнир по плажен волейбол два дни преди знаковата за столица улица да бъде пусната за движение.

 

Събитието ще се проведе на 12 септември от 14.00 до 22.00 часа в участъка между ул. „Сердика“ и ул. „Веслец“. Там ще бъде изградено истинско игрище за плажен волейбол. За целта на булеварда ще бъде изсипан 150 тона пясък.

 

От 14.00 часа, първи на терена ще излязат детските и юношеските отбори на спортните клубове в столицата, а от 17:00 ч. стартира представянето на отборите на звездите от спорта, музикалната и артистичната сцена, политиката, бизнеса. 


Специален наш гост ще бъде и Националният отбор, както и други познати личности. Събитието се организира със специалната подкрепа на Българската федерация по волейбол.

 

"Ремонтите предизвикват затруднения, но те могат да станат „арена“ на нещо приятно", каза зам.-кметът по транспорт и автор на идеята Евгени Крусев. Той допълни, че събитието е част от инициативата “БулевАРТ” на Столична община, където идеята е знакови улици на столицата да се превръщат в поле за различни спортно-културни прояви.

 

Плажният волейбол ще бъде съпътстван от DJ-музикално парти, като сцената ще бъде качена върху „паяк“ на Центъра за градска мобилност.

 

 

 

---

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Тагове: плажен волейбол
Коментари
Други новини