Двойка от Франция участва на Мемориален турнир Петър Кирчев (Видео)


Двойка от Франция участва на Мемориален турнир Петър Кирчев (Видео)
20-08-2017 14:05 | Ани Колева

Надпреварата се провежда за трета поредна година, като се радва на голям интерес

 

Двойки от Добрич, Варна и Франция се включиха в третото издание на Мемориалния турнир по плажен волейбол в памет на Петър Кирчев, което се провежда днес, 20 август в Добрич.

 

Началото на проявата бе дадено в 9:00 ч часа на кортовете на СК „Простор”. Организаторът на турнира Митко Димитров също се включва в надпреварата, като негов партньор е капитанът на Арда Кърджали и един от най-добрите състезатели по плажен волейбол през последните години Невен Нешев. Той е пропътувал дългото разстояние от Кърджали до Добрич, за да отдаде почит на своя близък приятел и спортен партньор Кирето. Нешев бе инициатор на първото издание преди три години, но мястото бе столицата. На втората година се проведоха два паралелни турнира- един в София и един в Добрич, а тази година домакин на турнира е единствено Добрич.

 

Таксата за участие в размер на 30 лв. за отбор ще бъде дарена на семейството на Петър Кирчев, който преди три години, през 2014 г. загина нелепо в катастрофа, пътувайки от София за В.Търново.
Централният блокировач на Добруджа 07 Светослав Арнаудов също е участник в състезанието по плажен волейбол, като негов съотборник е новоназначеният рехабилитатор на отбора Георги Господинов. Френската двойка са баща и дъщеря Радичкови. Галин Радичков е възпитаник на добричката волейболна школа, национален състезател, който дълго време игра във Франция.

 

Какво каза Невен Нешев за турнира, както и главният органиатор - Митко Димитров, вижте в репортажа на dobrudjabg.com - ТУК.

 

---

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Тагове: Петър Кирчев, Невен Нешев, плажен волейбол
Коментари
Други новини