44 отбора ще участват на Beach Volley Varna open


44 отбора ще участват на Beach Volley Varna open
18-08-2017 16:42 | BGvolleyball.com

Турнирът е един от най-масовите турнири в летния спорт  

 

32 отбора при мъжете и 12 при жени (или над 80 души) ще вземат участие в организирания от Община Варна турнир по плажен волейбол Beach Volley Varna open, които ще се проведе на южен плаж под ПК "Приморски" на 18-19 август (петък-събота). Заявки за участие са подали отбори от Смолян, Кърджали, София, Добрич, Бургас и други градове и на практика се явява един от най-масовите турнири в летния спорт. 

Организаторите на проявата са предвидили различни предметни награди и награден фонд на турнира за призовата тройка. Днес от 16.30 часа е техническата конференция за определяне на жребия и схема на провеждане, а от 17:00 часа е официалното откриване на състезанието. 

Идеята и целите на организаторите от Община Варна, дирекция "Спорт"  са да се стимулира и популяризира двигателната активност сред спортисти и аматьори и популяризиране на плажните спортове в град Варна. 

В турнирът по плажен волейбол имат право на участие отбор съставен от двама мъже и отбор от две жени, които не са участвали на турнири по плажен волейбол кръг от ДП на БФ Волейбол.

 

 ---

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Тагове: Beach Volley Varna open
Коментари
Други новини