Плажен тандем събра 500 лв. в благотворителна инициатива


Плажен тандем събра 500 лв. в благотворителна инициатива
13-08-2017 19:21 | Малинка Димитрова

Сумата ще бъде дарена на децата от дом "Майка и дете" в Кърджали 

 

Плажният тандем Димитър Калчев & Николай Колев събра 500 лв. от поредната си благотворителна инициатива. Събитието в помощ на децата от дом "Майка и дете" в Кърджали се състоя на пясъчните кортове в комплекс "Арпезос" в родопския град. 

 

В надпреварата се включиха 11 двойки. Организаторите този път не се включиха като състезатели, а бяха от двете страни на терена като рефери. 

 

Златните медали спечелиха Сонер Яшар и Димитър Делчев, които бяха победители и в турнира в помощ на Цветан Карипов. Двойката Ивайло Кацаров и Ангел Петров се класира на второ място, трети на почетната стълбичка се качиха Валери Георгиев и Димо Димитров. 

 

Организаторите изказват своите благодарности към спонсорите и партньорите си от този сезон, които им оказват подкрепа в инициативите - Община Кърджали, Климатици Вимакс, Пневматика серта и Спортен магазин SLS. 

 

 

kalchev_kolev_001

 

 

---

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Тагове: Димитър Калчев, Николай Колев
Коментари
Други новини