Жегата не отказа шампионите от Holiday Heroes


Жегата не отказа шампионите от Holiday Heroes
25-06-2017 21:02 | Ивайло Пампулов

Right Rental спечели четвъртото издание на турнира от каузата Спортувай с мисия, национал награди победителите

 

21 отбора играха плажен волейбол през днешния горещ 25-и юни на четири пясъчни корта в комплекс "Спорт Волей" в Божурище


Отборите, представители на различни фирми, бяха обединени от благотворителната кауза на Holiday Heroes - "Спортувай с мисия"


Турнирът по плажен волейбол се проведе за четвърта поредна година, а ментори през днешния ден бяха Евгени Иванов - Пушката, както и Николай Николов, Методи Ананиев и двойката на Марица (Пловдив) Симона Николова & Йоана Николова.

 
Дори високите температури не попречиха на жаждата за волейбол на участниците през днешния ден, а техните ментори им подсказваха как да подобряват представянето си по пътя към първото място. Отборите бяха съставени от по четирима в игрището, а за това пясъкът да не е толкова горещ се грижеше Добромир Лазаров от Sport Volley, любезният домакин на волейболния празник. 


В крайна сметка, след оспорвани битки до златните медали достигна отборът Right Rental, а на втора позиция се наредиха представителите на Vivacom. VMware грабна бронза, а четворката допълни Visteon


В церемонията по награждаването се включиха Симона Николова и Методи Ананиев, като волейболистката на Марица награди завършилите на второ място. Мето Ананиев пък връчи Купата на победителите на шампионите. За първенците имаше специални награди и от STR8 и "Болярка", които са сред партньорите на събитието. 

 

Победителите с Методи Ананиев, Симона Николова и Добромир Лазаров от Sport Volley


Измежду оспорваните битки на терените в комплекса в Божурище, участниците във волейболния празник имаха възможност да се снимат за спомен и със своите ментори и любимци. 


През цялото време за доброто настроение се грижеше диджей, а на разположение на участниците имаше много разхладителни напитки. И, разбира се, за гладните волейболисти имаше и вкусна пица. 


---

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Тагове: Holiday Heroes, Евгени Иванов, плажен волейбол, Николай Николов, Симона Николова, Йоана Николова
Коментари
Други новини