Борис Халачев: Ще създадем продукт, който да бъде лицето на българския волейбол


Борис Халачев: Ще създадем продукт, който да бъде лицето на българския волейбол
17-06-2020 17:31 | BGvolleyball.com

 

Мениджърът на ВК Марица (Пловдив) Борис Халачев е част от комисия "Национална волейболна лига". Ето какво каза той на днешната пресконференция, на която бе представен официално екипа на комисията, с председател Атанас Гаров.
 
"Със сигурност Суперлига-мъже видимо се развива през последните години. Има какво още да се желае, но за мен е в правилната посока. Ще се постараем първоначално да стабилизираме, а след това и да развием Национална волейболна лига - жени. Идеите ни до голяма степен съвпадат, като основната е да създадем продукт, който да бъде лицето на българския волейбол на клубно ниво и по този начин да намерим повече и по-големи рекламодатели. Волейболът е най-добрият отборен спорт в България, така че защо да не го направим и най-популярният. Вложил съм много усилия за това през последните 10 години, работейки за ВК Марица (Пловдив). Затова сега приемам като голяма отговорност работата си за целия български волейбол и силно вярвам, че нещата ще се получат и ще тръгнем в правилна посока", заяви Борис Халачев.

 

 

---------

 

 

 

 

 

 

 

---

Абонирай се за канала на спортното предаване СТУДИО СПРИНТ в YouTube


 

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Коментари
няма мачове
Други новини