Без три опитни състезателки стартира подготовката на волейнационалките


Без три опитни състезателки стартира подготовката на волейнационалките
Снимки: start-photo.bg
17-06-2020 09:07 | BGvolleyball.com

 

Без три от най-опитните състезателки стартира подготовката на женския национален отбор по волейбол на България в Пловдив. От първото занимание в спортен комплекс „Сила“ отсъстваха капитанът Елица Василева, Христина Вучкова и Ева Янева. Те ще се присъединят към лагера след няколко дни.

 

Селекционерът Иван Петков повика 23 състезателки. Сред тях и момичета, които за първи път усещат атмосферата в националния отбор.

 

Разширен състав на женския национален отбор вижте тук.

 

 

 

"Основната идея за лагера е приобщаване на новите момичета, които са доста млади  - да усетят, да почувстват атмосферата вътре в отбора", заяви старши-треньорът Иван Петков.

 

„Започна да ни липсва много волейбола. Липсват ни активността и тренировките. Затова сега се радваме, че сме отново заедно и ще тренираме, въпреки, че това лято нямаме мачове“, коментира разпределителката Лора Китипова.

 

 

„Със сигурност на всички ще е много трудно докато колелото се завърти отново, но имаме голямо желание за тренировъчен процес“, каза още Гергана Димитрова.

 

 

Желанието на треньорския щаб е да бъдат изиграни и няколко контролни срещи след края на подготовката. Засега обаче договорени проверки все още няма, като се работи по въпроса.

 

Фотогалерия от първата тренировка на женския национален отбор можете да видите тук.

 

 

---------

 

 

 

 

 

 

 

---

Абонирай се за канала на спортното предаване СТУДИО СПРИНТ в YouTube


 

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Коментари
няма мачове
Други новини