Любо Ганев за Силвано Пранди и националния отбор


Любо Ганев за Силвано Пранди и националния отбор
13-11-2019 20:34 | BGvolleyball.com

Вицепрезидентът на Българската федерация по волейбол Любо Ганев коментира темата "Силвано Пранди" в предаването "Златният гейм" по DIEMA SPORT 2. Той обясни решенията, които бяха взети около националния отбор.

 

"Силвано Пранди е човек с опит и има уважението на всички състезатели, поне първоначално при назначаването му. За мен това беше правилно решение. Познавам Силвано, работил съм с него 2 години, той разчита винаги на най-подготвените. Той изказа доводи защо е освободил някои състезатели. Ние като федерация трябва да изберем треньора, а той да си избере щаба. Не мога да кажа, че сме го заставили да ги върне. Да, Данчо Лазаров каза, защото искахме да бъдем сигурни, че най-добрите ще бъдат повикани. Ако един състезател не е играл 3 месеца, ти като треньор, ще го включиш ли? Треньорът избира състава, предлага на федерацията кои да бъдат повикани. Вече кой ще играе, кои 14 ще заминават, решава треньорът. Квалификацията ще бъде много тежка, шансовете ни са като на всички останали. Не се притеснявам от силните отбори, аз се притеснявам от нашата игра".

 

 

---

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Тагове: Любо Ганев, Силвано Пранди, България национален отбор волейбол мъже, Олимпийска квалификация волейбол 2020 мъже
Коментари
няма мачове
Други новини