Колев & Митев плажни шампиони на България за втора поредна година


Колев & Митев плажни шампиони на България за втора поредна година
12-08-2019 12:00 | BGvolleyball.com

 

Тандемът Николай Колев и Константин Митев триумфира за втори път с титлата на Националния турнир по плажен волейбол, който се проведе в Кърджали. Градът на Арда бе домакин на държавните първенства за мъже и жени от календара на БФВ. 

 

Надпреварата на пясъка се проведе от 9 до 11 август на на кортовете на комплекс „Арпезос“ и за поредна година имаше оспорвани мачове за Купата на Кмета. Участие взеха 12 отбора при мъжете и 8 отбора при жените. 

 

Със среброто се окичиха Радостин Денков и Димитър Механджийски от София, с бронза завършиха Лъчезар Стоименов и Димитър Василев от Варна.

 

 

При жените трофея вдигнаха Светла Ангелова и Ирена Мишонова от София след победа на финала над Екатерина Александрова и Стефани Кьосева от Варна. Ангелова и Мишонова бяха вицешампионки през 2017 и 2018 г., след доминация на Ася Динова и Славина Колева. 

 


Колева, в тандем с Десислава Николова, спечелиха бронза. 

 

Бяха раздадени и индивидуални награди. Константин Митев и Светла Ангелова бяха отличени за най-полезни състезатели на турнира. 

 

 

Победителите бяха наградени от кмета на Кърджали Хасан Азис, който благодари на председателя на комисията по плажен волейбол Милко Багдасаров за добрата организация и проявеното постоянство, с което Кърджали се наложи като фаворит в турнирите по плажен волейбол.

 

 

 ---

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Тагове: Николай Колев, Константин Митев, Национален турнир по волейбол, Кърджали
Коментари
Други новини