Кърджали отново събира най-добрите в плажния волейбол


Кърджали отново събира най-добрите в плажния волейбол
08-08-2019 12:00 | BGvolleyball.com

 

Най-добрите двойки в последните години по плажен волейбол, ще се включат отново в надпреварата в Кърджали за Купата на Кмета, което е и официалното държавно първенство в този спорт.

 

Състезанието стартира в петък, 9 август,  от 9:00 часа при основна схема с 12 отбора при мъжете и 8 отбора при жените, като полуфиналите и финалите ще бъдат в неделя. Големият финал при жените е от 16:00 часа, а при мъжете от 17:00 часа.

 

Организаторите на турнира от Волейболен клуб Арда (Кърджали) успяха да подготвят уникалното спортно съоръжение в общинския плувен комплекс „Арпезос“ след щетите, причинени от мощните бури разразили се през миналата седмица в Кърджали.

 

 

Успоредно с надпреварата е планирано и заседание на комисията по плажен волейбол. Целта е изработване на стратегия за развитието на този спорт в следващите години, която да бъде представена пред Управителния съвет на Българската федерация по волейбол.

 

Председателят на комисията г-н Милко Багдасаров очаква силен турнир с много емоции и красота.
---

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Тагове: Купа на Кмета Кърджали 2019, плажен волейбол
Коментари
Други новини