Кранево приема международен турнир по плажен волейбол


Кранево приема международен турнир по плажен волейбол
26-07-2019 12:50 | BGvolleyball.com

 

Традиционно най-големият международен турнир по плажен волейбол в България тази година ще се проведе от 22 до 25 август в черноморския ни курорт Кранево. Турнирът е организиран от Волейболен клуб "Софийски университет" със съдействието на Департамента по спорт към СУ "Св. Климент Охридски" и за 12-та поредна година ще събере български и чуждестранни състезатели и почитатели на плажния волейбол. 

Организаторите предвиждат 32 мъжки и 16 женски двойки от България, Дубай и Ливан да премерят сили и да демонстрират майсторство в набиращия все по-голяма популярност у нас спорт. Основен спонсор на събитието е ABO Pharma, а домакин ще бъде хотел Аквалайф.

Успоредно с турнира за мъже и жени, Волейболен клуб "Софийски университет" организира по проект, финансиран от Столична община, и турнир за подрастващи - младежи и девойки до 18 години. Бъдещите звезди на плажния волейбол ще имат възможност да почерпят умения и вдъхновение от по-опитните състезатели, за да надграждат в бъдеще българските успехи в този спорт.

 

 

 ---

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Коментари
няма мачове
Други новини