Шампион на пясъка организира втори турнир в Кърджали


Шампион на пясъка организира втори турнир в Кърджали
Снимка: Архив.
18-07-2019 13:30 | BGvolleyball.com

 

Шампионът на България по плажен волейбол Николай Колев – Жицата организира втори турнир по плажен волейбол за мъже и жени. Надпреварата в Кърджали ще се проведе следващия уикенд - 27 и 28 юли (събота и неделя) на кортовете до басейн „Арпезос“. 

 

Схемата на турнира ще е за 16 отбора. Крайният срок за записване е 26 юли до 12:00 ч. 

 

Таксата за участие за ненавършилите 18 години е 30 лева, за възрастни - 60 лв. Събраните такси образуват наградния фонд на турнира, а част от тях отиват за благотворителност. 

 

 

Първият турнир за тази година, който се проведе преди почти две седмици, премина изключително успешно. Участие взеха 12 мъжки отбора от София, Пловдив и Кърджали, като бяха събрани 470 лв. в помощ на децата от дом "Майка и дете" в родопския град.

 

Надпреварата с благотворителен характер се провежда редовно вече трети сезон. През предходните две години съорганизатор на проявата бе Мистър BGvolleyball.com 2017 Димитър Калчев. 

 

 

 

 

---

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Тагове: Турнир по плажен волейбол Кърджали, Николай Колев
Коментари
Други новини