SportVolley организира национална надпревара по плажен волейбол за подрастващи


SportVolley организира национална надпревара по плажен волейбол за подрастващи
18-07-2019 12:00 | BGvolleyball.com

 

За осма поредна година "SportVolley – играй с Развитие" - организира национално първенство по плажен волейбол за подрастващи на 02-04 август 2019 година с паричен награден фонд за 18 и 20 годишните финалисти и предметни награди за състезателите до 16 г.

 

Любезни домакини и тази година ще са плажните кортове в община Божурище. Турнири ще се проведат във възрастите U16 / U18 / U20. Както и за поредна година треньори или ментори могат да присъстват на кортовете по преценка и дават наставления за отборите до 16 години.

За участие на турнира състезателите трябва да се регистрират на e-mail: sportvolley@gmail.com като запишат възрастовата категория в която ще участват, три имена на двойката, първите 4 цифри от своето ЕГН и мобилен телефон за контакт на капитана на двойката, както и желан размер на екипите.

Срокът за регистрация за участие е до 25 юли (четвъртък), минималният брой записани отбори за отделните възрасти и формации момичета и момчета е попълване на схема от 8 отбора.

 

Техническата конференция е на 02 август (петък) на плажния корт от 19:00 часа. Тогава ще трябва да предоставите и медицинска бележка от личен лекар, че сте клинично здрави.

Таксата за участие на състезател е 30 лева. И се заплаща на място на техническата конференция. За всички пътуващи от други градове извън София има възможност за настаняване в добри условия близо до плажните кортове на преференциални цени.

 

Мачовете от основната схема или груповата фаза ще се проведат от 03 август, първи мач за деня 9:00 часа. За повече информация и въпроси можете да се свържете и на телефон 0892018881 – Добромир Лазаров главен съдия и организатор на турнирите.

 

Както и във Фейсбук групата: SportVolley beach - Национална първенство по плажен волейбол за подрастващи.

 

Очаквайте за всички финалисти много добър награден фонд, индивидуални отличия, медали, грамоти, предметни награди и страхотни изненади.

Победителите до 16 г. - момичета и момчета ще получат и 4 билета за Олимпийската квалификация по волейбол във Варна 9-11 август, предоставени от БФВ. А победителите до 18 г. ще им бъде поето участието, нощувките и хранодена на силен международен турнир в к.к. Кранево за подрастващи 23-24 август. Победителите до 20 г. ще получат паричен награден фонд % от входните такси за тази възрастова група.

 

* Играе се по официалните правила на международната федерация (FIVB) с официално одобрената топка (Микаса VLS 300).

 

* За вашето добро представяне ще се погрижим, като осигурим професионални съдии, медицинско лице на разположение през целия турнир. Комплект екипировка. Вода за всеки ваш мач.

 

* Целта винаги ни е била да усетите магията на един невероятен спорт, да създадете много нови приятелства и спомени за цял живот. Страхотно е да сте и най-добрите в България, новите Национални шампиони.

 

ВАЖНО: За да се запишете за участие, трябва да изпратите мейл на sportvolley@gmail.com със следните данни:

 

- двете имена на двамата състезатели в отбора

- първите 4 цифри от ЕГН на двамата състезатели/ки

- телефони на двамата състезатели за връзка

- заявка за брой нощувки и за колко човека

- желани размери за състезателни потници

 

ВАЖНО: С подаване на заявка за участие в турнирите се съгласявате SportVolley да използва и съхранява съвестно посочените данни, да ви снима и да използва и публикува името/снимките/клиповете за своите цели, без да иска изричното ви съгласие, както и да ви изпраща информация по мейл/телефон за организацията на турнирите, възникнали промени, за евентуални промоции от партньорите и др. сходни дейности.

 

ВАЖНО: Подаването на заявка по мейл НЕ e гаранция за участие в турнирa. Записването на двойката е потвърдено след плащане на таксата. Крайният срок за плащане на таксата е денят на техническата конференция. Отбори, които са подали заявка след техническата конференция или не са платили до провеждането ѝ, НЕ СЕ допускат до участие в турнира. Всеки отбор трябва да има представител или да бъде представляван от друг човек на техническата конференция.

 

ВАЖНО:

U16 – (от 2004 г. и по малки)

U18 – (от 2002 г. и по малки)

U20 – (от 2000 г. и по малки)---

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Тагове: SportVolley, плажен волейбол
Коментари
няма мачове
Други новини