Варненски учителки с девета титла на международната спартакиада


Варненски учителки с девета титла на международната спартакиада
Варненски учителки спечелиха девата титла на международната спартакиада в Албена
10-07-2019 20:34 | Ани Колева

 

Учителки от Варна станаха шампионки в турнира по плажен волейбол на Петнадесетата международна спартакиада на работещите в средното образование. С това представителките на морската ни столица  (Диана Филипова, Валентина Виктория Викторова, Валентина Георгиева и Лора Илиева) спечелиха девета поредна титла в спартакиадата като отбелязват своеобраен рекорд за най-дълго лидерство и за пореден път показаха, че засега няма кой да ги спре в пълната им доминация на пясъка сред педагозите.

 

 

Близо 500 учители от 26 български общини и техни колеги от Украйна, Румъния, Таджикистан и Египет участваха в Спартакиадата  Албена. Спортната проява се организира за поредна година от Синдиката на българските учители и федерация „Спорт и здраве” към КНСБ.

 

 

За разлика от миналата година, когато среброто отиде за Полша, сега На второ място завършиха педагозите от Пловдив.

 

Родното превъзходство в плажния волейбол бе пълно, като на почетната стърбица с бронзовите отличия приключиха представителките на учителките в София.

 

 

Призова тройка при жените

 

1. СБУ Варна

2. СБУ Плодив

3. СБУ София

 

Фотогалерия от турнира по плажен волейбол при жените вижте тук.

 

 ---

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Тагове: Международна спартакиада плажен волейбол 2019 жени
Коментари
няма мачове
Други новини